Contacte

Preinscripció i matrícula curs 2022-2023

Per ser admès o admesa a la nostra Llar d'Infants el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs 2022-2023. Si ens queden vacants al llarg del curs  admetrem infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

MOLT IMPORTANT:  El període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar a venir a la nostra Llar a inici del curs escolar 2022-2023. NO ES POT ENVIAR cap sol·licitud si no és aquest el cas. Els altres infants que vulguin venir a la nostra Llar però per les circumstàncies que siguin ho volen fer més tard o no tenen l'edat mínima que es posin en contacte amb la LLar (trucant 972460229 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Els alumnes que ja estan matriculats a la Llar d’infants no han de tornar a fer tot el procés de preinscripció i matrícula. Ja us informarem oportunament de com portar a terme la renovació de matrícula.

 

Cliqueu per veure: 

Calendari preinscripció i matrícula

Oferta inicial de places escolars 

 

Tràmits necessaris per sol·licitar la preinscripció escolar a la nostra Llar d’infants a través de l’administració electrònica (del 09 al 20 de maig, no s'admetrà cap sol·licitud abans):

1. Omplir sol·licitud de preinscripció i signar-la electrònicament. 

2. Preparar tota la documentació requerida.  Documentació i criteris de baremació

3. Entrar la sol·licitud i la documentació requerida a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. 

A la instància genèrica per sol·licitar la preinscripció escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la Sol·licitud:

 Exposo:

Preinscripció a la Llar d'infants Taps. Curs 2022-2023. Nom i cognoms de l'infant

Sol·licito:

Plaça per al meu fill/a al curs (especificar si és I0-nascuts 2022, I1-nascuts 2021, I2-nascuts 2020)

 

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de sol·licitar una cità prèvia al registre d’entrada de l’Ajuntament a través del següent enllaç: https://www.cassa.cat/citaprevia.