Contacte

Preinscripció i matrícula curs 2024-2025

Ja ha sortit la RESOLUCIÓ EDU/465/2024, de 22 de febrer, per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2024-2025.
 
 Cliqueu per veure:
 

Oferta inicial de places escolars 

 

Per ser admès o admesa a la nostra Llar d'Infants el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs 2024-2025. Si ens queden vacants al llarg del curs,  admetrem infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes (sempre a inci de mes).

Els alumnes que ja estan matriculats a la Llar d’infants recordeu que només heu de fer la renovació de matrícula (ja se us va enviar tota la informació per correu electrònic). 

MOLT IMPORTANT:  El període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar a venir a la nostra Llar a inici del curs escolar 2024-2025. NO ES POT ENVIAR cap sol·licitud si no és aquest el cas. Els altres infants que vulguin venir a la nostra Llar, però per les circumstàncies que siguin ho volen fer més tard o no tenen l'edat mínima que es posin en contacte amb la LLar, trucant al telèfon 972460229 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.  (millor enviant un correu electrònic).

Tràmits necessaris per sol·licitar la preinscripció escolar a la nostra Llar d’infants a través de l’administració electrònica (del 8 al 21 de maig, NO s'admetrà cap sol·licitud abans):

Els tràmits necessaris per sol·licitar la preinscripció  a la nostra Llar, per començar a inici del curs 2024-2025 són:

1. Omplir sol·licitud de preinscripció i signar-la electrònicament. (Les dades del full de sol·licitud han de ser les "oficials", les que consten en el DNI o passaport o...).

2. Preparar tota la documentació requerida.  Documentació i criteris de baremació

3. Entrar la sol·licitud i la documentació requerida a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. 

A la instància genèrica per sol·licitar la preinscripció escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la sol·licitud:

 Exposo:

Preinscripció a la Llar d'infants Taps. Curs 2024-2025. Nom i cognoms de l'infant.

Sol·licito:

Plaça per al meu fill/a al curs ______  (especificar si és I0-nascuts 2024, I1-nascuts 2023, I2-nascuts 2022)

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de trucar al 972460005 (extensió 175) i demanar per la Sònia Medina de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament (de les 09:00 a les 14:00 h).

 

TOTES LES SOL·LICITUDS PRESENTADES, a dins termini, HAN ESTAT ADMESES. Tots aquests infants tenen plaça a la nostra Llar! Benvinguts =)

Podeu veure les llistes de sol·licituds provisionals:

Llistes sol·licituds provisionals 

El dia 17 de juny publicarem les llistes definitives. Haureu de tenir present que els alumnes preinscrits amb plaça assignada, hauran de fer la matrícula del 17 al 25 de juny de 2023. Ja us posarem tota la informació i us enviarem un correu electrònic per recordar-vos aquest fet. No formalitzar la matrícula a dins del període establert comporta la pèrdua de la plaça.