Contacte

Preinscripció i matrícula curs 2023-2024

Ja ha sortit la RESOLUCIÓ EDU/507/2023, de 16 de febrer, per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula d'alumnes als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics, per al curs 2023-2024. 

https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8860/1958720.pdf

Podeu consultar el calendari que seguirem: 

Calendari preinscripció i matrícula

Oferta inicial de places escolars  

 

Per ser admès o admesa a la nostra Llar d'Infants el nen o la nena ha de tenir, com a mínim, 16 setmanes a l'inici del curs 2023-2024. Si ens queden vacants al llarg del curs,  admetrem infants a partir del moment que compleixen 16 setmanes.

MOLT IMPORTANT:  El període de preinscripció és per a aquells infants que vulguin començar a venir a la nostra Llar a inici del curs escolar 2023-2024. NO ES POT ENVIAR cap sol·licitud si no és aquest el cas. Els altres infants que vulguin venir a la nostra Llar, però per les circumstàncies que siguin ho volen fer més tard o no tenen l'edat mínima que es posin en contacte amb la LLar (trucant 972460229 o per correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.).

Els alumnes que ja estan matriculats a la Llar d’infants no han de tornar a fer tot el procés de preinscripció i matrícula. 

 

Tràmits necessaris per sol·licitar la preinscripció escolar a la nostra Llar d’infants a través de l’administració electrònica (del 8 al 19 de maig, no s'admetrà cap sol·licitud abans):

1. Omplir sol·licitud de preinscripció i signar-la electrònicament. (Les dades del full de sol·licitud han de ser les "oficials", les que consten en el DNI o passaport o...).

2. Preparar tota la documentació requerida.  Documentació i criteris de baremació

3. Entrar la sol·licitud i la documentació requerida a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. 

A la instància genèrica per sol·licitar la preinscripció escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la sol·licitud:

 Exposo:

Preinscripció a la Llar d'infants Taps. Curs 2023-2024. Nom i cognoms de l'infant.

Sol·licito:

Plaça per al meu fill/a al curs (especificar si és I0-nascuts 2023, I1-nascuts 2022, I2-nascuts 2021)

 

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de trucar al 972460005 (extensió 175) i demanar per la Sònia Medina de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament.

 

LLISTES DE SOL·LICITUDS DEFINITIVES:

Llistes sol·licituds definitives

 

 

ELS ALUMNES PREINSCRITS AMB PLAÇA ASSIGNADA, HAN DE FER LA MATRÍCULA , del 16 al 22 de juny 2023, no s'admetrà cap matriculació abans. 

Passes a seguir per fer la formalització de la matrícula: 

1. Omplir els següents documents, signar-los electrònicament. En cas de no disposar de signatura electrònica, també es poden signar manualment i escanejar-los:

         

Carta de compromís educatiu

Autorització drets d’imatge

Autorització sortides

Autorització antitèrmic

 

2. Entrar els documents esmentats a través d’una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament (https://seu-e.cat/ca/web/cassadelaselva). S’ha de disposar d’idCAT Mòbil, Cl@ve o certificat digital. 

A la instància genèrica per sol·licitar la matrícula escolar, haureu de posar-hi la següent informació a l’apartat de Dades de la Sol·licitud:

Exposo:

Formalització matrícula a la Llar d’Infants Taps. Curs 2023-2024.Nom i cognoms de l’alumne/a. 

Sol·licito:

Formalitzar la plaça del meu fill/a.

Si no és possible realitzar el tràmit a través de la seu electrònica de l’Ajuntament, s’haurà de trucar al 972460005 (extensió 175) i demanar per la Sònia Medina de l'Àrea d'Educació de l'Ajuntament.