Contacte

w IMG 8175 Lectura a la Llar del MANIFEST DEL DIA INTERNACIONAL DE LES DONES =)

SI ENS VOLEU CONÈIXER I DEMANAR-NOS TOT ALLÒ QUE CONSIDEREU 

US HI ESPEREM  =)

w Jornada portes obertes curs 24 25

w IMG 8134

Cassà és Municipi lector, i es van portant a terme diferents activitats al llarg de l’any.

Aquest matí, des de la biblioteca, han vingut a presentar-nos una bibliomaleta. Els infants de les aules dels conills i dels cavalls ens ha fet molta il·lusió compartir aquesta estona tot descobrint un munt de contes.

El dia 12 de març tornaran a venir i els nens i nenes de les aules de les girafes i dels lloros també s'endinsaran en el món màgic dels llibres!

Gràcies!

 

w IMG 8140 

Quina sorpresa que ens vam trobar quan, després de les Festes de Nadal, ens vam retrobar a la Llar! Els Reis d'Orient ens havien deixat un munt de material didàctic per jugar i fer noves descobertes!

Gràcies, Ses Majestats!

 

w IMG 7746w IMG 7747w IMG 7734

w IMG 8223La màgia de Nadal ha entrat a la nostra Llar!

Els tions van arribar a l'escola ben cansats i abrigats. Després de tenir molta cura d'ells, ens van cagar un detall per a cada infant. Gràcies!

Els tres Patges Reials també han vingut a passar una estona amb tots nosaltres!

Aquests moments màgics, compartits, són meravellosos!

Bones Festes a tothom =)

w-IMG_7550.jpg

w pdf web consell escolar page 0001 1 

S’ha iniciat el procés per renovar una part dels membres del nostre consell escolar (RESOLUCIÓ EDU/3014/2023, de 30 d’agost, per la qual s'estableix el calendari i el règim del procés electoral per renovar els membres dels consells escolars dels centres públics i privats sostinguts amb fons públics).

El consell escolar és l'òrgan col·legiat de participació de la comunitat escolar en el govern del centre.  A la nostra Llar hi ha representants de diferents sectors: personal educatiu, pares/mares/tutors legals alumnes, ajuntament i direcció. Aquest curs hem de renovar els dos membres del sector de pares/mares/ tutors legals i un membre del sector de personal educatiu. Un dels membres del sector de pares/mares/tutors legals serà elegit per l’AFA i l’altre el podran elegir entre tots els pares/mares/tutors legals de la Llar.

Calendari de la convocatòria

Qui vulgui presentar la seva candidatura com a representant del sector de pares/mares/tutors legals ho haurà de fer per escrit  a dins del termini establert (s’haurà d’emplenar un document que podeu demanar a la direcció de la Llar).

Qui vulgui actuar com a supervisor/a ho pot comunicar a la direcció de la Llar.

És important la implicació de tots i totes. Us animem a participar-hi =)

 

(Famílies, recordeu que us vam enviar tota la informació per correu electrònic)

Podeu trobar més informació a:

https://educacio.gencat.cat/ca/arees-actuacio/centres-serveis-educatius/centres/consells-escolars-centres/