Contacte

w IMG 5590Els infants, les famílies i tot l’equip educatiu, el dijous 29 de juny a la tarda, vam poder celebrar la festa de fi de curs.

L’AFA va preparar un gran berenar amb coques, entrepans, fruita, aigua... El grup d’animació “El petit trobador” ens va fer ballar i cantar una bona estona. Com a tancament de la festa, les educadores d’I2 van donar les orles de finalització d’etapa als seus nens i nenes.

Plegats, vam passar una bona estona de converses, rialles i moltes emocions.

El divendres, 30 de juny, va ser el darrer dia de curs pels infants d’I2. Alguns d’ells encara s’han quedat a la Llar fent casalet fins al 14 de juliol. Aquest dia també s’acabarà el curs pels infants d’I1 i I0.

Aprofitem famílies per donar-vos les gràcies per tots els moments compartits, gràcies per deixar-nos formar part del vostre dia a dia, gràcies per haver-nos confiat els vostres petits/grans tresors: els vostres fills/es i poder gaudir de cada una de les seves descobertes, de cada aprenentatge, de cada vivència... Tenim ”la millor feina del món”!

Famílies d’I2 us trobarem molt a faltar i ja sabeu que sempre sereu benvingudes a la nostra/vostra Llar.

Famílies d’I1 i I0, tot l’equip educatiu està feliç perquè no us haurem de dir adeu, el 14 de juliol us direm un fins aviat, ens tornarem a veure al setembre!

Després de moments bonics queden records inoblidables. BON ESTIU =)